Лесно е да разберем защо в последните седмици ГЕРБ, ДПС, ИТН и т.н.

...
Лесно е да разберем защо в последните седмици ГЕРБ, ДПС, ИТН и т.н.
Коментари Харесай

Кой и защо се опитва да разклати правителството

Лесно е да разберем за какво в последните седмици ГЕРБ, Движение за права и свободи, ИТН и тъй наречените се пробват да клатят държавното управление.

Това написа в собствен коментар за Дойче веле политологът проф. Евгений Дайнов.

Как ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и така нататък се скриха зад " - " (ПП-ДБ)

Те не образуваха свое ръководство, а взеха решение да се скрият зад ПП-ДБ, тъй като се уплашиха. Много мощни интернационалните субекти им бяха обяснили, че поради войната в Украйна всичко е към този момент друго и никой повече няма да търпи корупцията и пропутинските номера. Защото това създава прекалено съществени опасности за международната среда и за крепящите я доста мощни интернационалните субекти. Та заради този изчерпателен уплах ГЕРБ, ДПС, Има Такъв Народ и така нататък се скриха зад ПП-ДБ и започнаха да се вършат на по-големи евроатлантици от страните, разполагащи с атлантически брегове.

Само че това скриване зад ПП-ДБ докара до преустановяване на финансовите потоци, с които ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и така нататък бяха привикнали и без които не могат да оцелеят. В този един миг на безпаричие и в същото време на уплах естествената реакция беше агресивност. Нападателност на правилото " най-хубавата отбрана е нападението ". Ето за какво ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и така нататък потеглиха в офанзива срещу държавното управление.

Разчетът на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и така нататък е обикновен. Идеята е ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и така нататък да доведат ръководството до забележима беззащитност и разпад, та да могат да кажат на мощните интернационалните субекти: " Господа, направихме всичко допустимо да крепим вашите хора - ама ей на, не могат. Не се оправят. Хайде отново ние да станем вашите момчета, тъй като към този момент сме по-големи атлантици и от вас дори… ".

Какво би трябвало да създадат ПП-ДБ

Това е цялата работа. Лесно е да забележим какво в тази обстановка би трябвало да вършат ПП-ДБ: никога да не отстъпват и една молекула власт, а да настъпват. Да се разровят да вземем за пример из изменническото съветско свърталище, известно с партизанското име ДАНС.

Не бива да отстъпват от властта, тъй като си имат работа с групи хора, които от време на време се държат не като политически съперници, а като ядосани племена - особено когато са им спрели ресурсите. Отстъплението от властта не би дало на ПП-ДБ мир и избавление от обвиняванията за колаборация с Пеевски и Борисов. Подобно оттегляне, оставило ги без закрилата на властта, просто би ги трансформирало в лесна плячка. ПП-ДБ ще бъдат гонени, уволнявани, унизени.

А колкото по-дълго ПП-ДБ обитават във властта, толкоз по-цивилизовани стават нравите в българското общество. И толкоз повече сметките на упоменатите групи хора стартират да не излизат - толкова по-малко благоприятни условия имат те да постановат своите нрави. Вече видяхме по какъв начин заради спокойната непреклонност на ПП-ДБ се разкриват от ден на ден големи проблеми: Газпром, Лукойл, мафиите на пътищари, зърнари и въглищари, ДАНС, ЦИК. Общественият организъм просто употребява опцията да се пречисти. Затова: Keep Calm and Carry On.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР